KSK Kieldrecht won met ruime 5-1 cijfers van KV Sint-Gillis. De thuisploeg maakte vooral na de rust het verschil. Op slag van rust opende Roy Takx de score. Al snel na de rust dreven Johan Onghena en Toon de Rop (2x), de score verder op. Met nog een kwartier op de klok lukte Roy Takx de 5-0, het was in de slotseconden dat Ilias Amazou de eer redde voor de bezoekers. Aanstaande zondag speelt KSK Kieldrecht de uitwedstrijd op SKN Sint-Niklaas.

Toon De Rop (KSK Kieldrecht).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vond het in de eerste helft een vrij wisselvallige prestatie” aldus goalgetter Toon De Rop. “Voor de rust hebben we het toch wel een 25-tal minuten moeilijk gehad. Op slag van rust lukte het ons om de score te openen, dat was eigenlijk op het ideale moment.”
“We zijn na de pauze strijdlustig en fris uit de kleedkamer gekomen. Vrij verrassend slaagden we erin om onze voorsprong aan te dikken en meteen was de wedstrijd ook gespeeld. De sfeer zat goed en er zat ook beterschap in ons voetbal, al beseffen we dat we tot nu toe nog niet tegen de betere tegenstanders gespeeld hebben.”
“Uiteraard zijn we heel tevreden met onze negen op negen, maar weten dat iedereen elke match goed zal moeten zijn om te kunnen winnen.“

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht