SVE Bazel beleeft, met vier punten uit zeven wedstrijden, een moeilijke competitiestart. Vorige week was leider H. Sinaai een maatje te groot, de voorbije speeldag zijn de mannen van Filip Strobbe erin geslaagd om favoriet SKl Doorslaar A een punt te ontfutselen.

Bart Larchanché (SVE Bazel). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We zijn er zondag inderdaad ingeslaagd een punt te pakken tegen, naar mijn gevoel, toch wel de beste ploeg van de reeks” luidt het bij Bart Larchanché. “Onze verdedigende linie heeft tegen Doorslaar een dijk van een wedstrijd gespeeld. Je weet natuurlijk dat je tegen dergelijke ploegen verdedigend veel werk hebt en dat hebben we uitstekend gedaan. Dat wil ik toch wel benadrukken. Op en bepaald moment hadden we zelfs de kans om op voorsprong te komen.”

“Met de uitwedstrijd op SK Kemzeke staat ons een heel belangrijke wedstrijd te wachten” gaat Bart Larchanché verder. “Je mag van mij aannemen dat dit echt wel leeft in de groep. We weten dat we scherp zullen moeten staan. Ik geloof in onze ploeg en we zullen er dan ook alles aan doen om op Kemzeke een goed resultaat neer te zetten.”

“Het is duidelijk dat in deze reeks iedereen van mekaar kan winnen” aldus Bart Larchanché. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd, we gaan er alles aan doen om ons behoud in tweede provinciale veilig te stellen. Dat is de absolute doelstelling voor dit seizoen.

Voetbal – 2de provinciale C (M) – SVE Bazel