Na de imposante winst van vorige week op VK Tielrode, won zondag SVH Waasmunster met 5-1 cijfers van FC Herleving Sint-Pauwels. Het was Hans Somers die, na amper acht minuten, zijn ploeg op het juiste spoor zette.

Hans Somers (SVH Waasmunster). Copyright: RV

“Het was de bedoeling om ook in deze wedstrijd scherp van start te gaan” aldus Hans Somers. “We zijn dan ook vrij vlug op zoek gegaan naar een doelpuntje en met succes. Daarna viel het een beetje stil, maar kort voor de rust scoorde Jelle Vanderstappen en amper een minuut later werd het 3-0 via een owngoal dit na een knappe actie van Nabil Belfassi. Hierdoor konden we met een geruststellende voorsprong naar de kleedkamers.”

“Al snel na de hervatting zorgde Brandon Ruythooren voor de 4-0” gaat Hans Somers verder. “Op een kwartier voor het einde tikte de ingevallen Lars Van de Wynkele de 5-0 tegen de netten. Een niet aflatend Sint-Pauwels lukte uiteindelijk in de slotfase nog de eerredder.”

“Dankzij deze tweede overwinning op rij behouden we alvast de aansluiting met de middenmoot” besluit Hans Somers. “De top vijf blijft onze ambitie, met hard werken op training en in de wedstrijden moet dit haalbaar zijn. Volgende week is het de verplaatsing naar Daknam, maar ik kan ze moeilijk inschatten. Makkelijk zal het wellicht niet zijn.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – SVH Waasmunster