In het handbal won HC Attila Temse drie van de zes gespeelde wedstrijden en speelde éénmaal gelijk. Op zich is dit een behoorlijk resultaat. We vroegen coach Kristof Vanhoyweghen hoe hij hier op terug kijkt en wat zijn verwachtingen zijn naar het vervolg van de competitie.

Kristof Vanhoyweghen (HC Attila Temse). Copyright: RV

“Zondag spelen we de laatste match van de eerste ronde” aldus Kristof Vanhoyweghen. “We spelen namelijk drie rondes, we spelen dus tegen elke ploeg drie wedstrijden. Onze vorige wedstrijd hebben we op verplaatsing tegen Thor Oostende gespeeld. Ik vind dat we daar onze beste match van het seizoen hebben gespeeld. Jammer genoeg moesten we in de laatste twee minuten de rol lossen. Spijtig genoeg volgden daarna twee vrije weekends.”

“Voor onze wedstrijd tegen Thor Oostende speelden we allesbehalve op het niveau dat ik ambieer met deze groep. Het is wel zo dat ik elke week een goede selectie op de been kan brengen. Er moet wel nog wat gewerkt worden aan de trainingsarbeid van de spelers, al heb ik nog geen enkele keer een speler naast de wedstrijdkern moeten houden.”

“Dit weekend krijgen we het bezoek van Dendermonde en zoals zo vaak in deze reeks is de sterkte van de tegenstander moeilijk in te schatten. Eén ding is zeker, ik wel met deze groep verder borduren op onze laatste prestatie tegen Thor Oostende.”

Handbal – Regio Oost-West (M) – HC Attila Temse