Als je als einduitslag 4-11 ziet staan dan kijk je toch wel even op. Toch was dit het resultaat van de wedstrijd tussen WS Meerdonk en leider Rangers Opdorp. Het begon nochtans goed voor de thuisploeg, maar op enkele minuten tijd stond het 1-3. Maar nog voor de rust dreef Meerdonk de score op tot een 4-3 ruststand. Na de herneming was er geen houden meer aan de Rangers, met een fenomenale eindstand als resultaat.

Rangers Opdorp sluit 2022 af met een monsterzege. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We hebben op deze manier onze heenronde mooi kunnen afronden” luidt het bij Kevin De Sa Faria. “Als afsluiter van het jaar en op WS Meerdonk, dan weet je dat het met deze weersomstandigheden niet makkelijk wordt. We kwamen dan ook al snel 1-0 achter, maar op een kwartier tijd konden we alles rechtzetten en stonden we met 1-3 voor. Maar in het slotkwartier van de eerste helft kregen we nog drie tegengoals te slikken. Het was kortom een knotsgekke wedstrijd.”

“Tijdens de rust hebben we de hoofden bij elkaar gestoken en hebben daarna, in de tweede helft, ons beste voetbal kunnen brengen. Eerlijk gezegd was 4-11 dan ook de juiste uitslag.”

“Net als in de heenronde moeten we na de winterstop opnieuw van nul starten. Net als we gespeeld hebben in de eerste vijftien wedstrijden moeten we alles geven. Nu gaan we even genieten van een verdiende rust, zodat we de batterijen terug opnieuw kunnen opladen. Ik verwacht mij trouwens nog aan een spannende terugronde.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Rangers Opdorp