KSK Beveren heeft zaterdagavond met 3-1 gewonnen van FC Lembeke, dit dankzij doelpunten van Geoffrey Schelfhout, Glenn Pepermans en Yordi Pieren. Hierdoor kunnen ze de winterstop ingaan met een positief resultaat.

Geoffrey Schelfhout (KSK Beveren).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Na een fout in de Lembeekse verdediging wist ik hiervan te profiteren, waardoor we vroeg in de match 1-0 voor kwamen” aldus Geoffey Schelfhout. “Het eerste halfuur hadden we de wedstrijd onder controle. We konden nog enkele kansen afdwingen, maar jammer genoeg konden we die niet afmaken. Bovendien wist Lembeke, uit hun eerste beste kans, te scoren.”

“Hierna kregen we een vrij gesloten match, waarbij we wel nog enkele kansen kregen en bovendien zelf niets weggaven. Op een hoekschop kon de ingevallen Glenn Pepermans binnen koppen. Het was uiteindelijk Yordi Pieren die de 3-1 cijfers op het bord kon zetten.”

“Wat telt zijn de drie punten, maar het was zeker niet onze beste wedstrijd. We gaan nu de winterstop in en die is voor velen welgekomen. Het is tot nu toe al een spannende competitie geweest, elke week zijn er wel een aantal verrassingen. Het klinkt cliché, maar het is al lang duidelijk dat dit een reeks is waar iedereen van iedereen kan winnen. Heel vaak maakt de vorm van de dag het verschil.”

“Ik denk dat we tevreden mogen zijn met de behaalde punten. We mogen dan ook terugblikken op een geslaagd eerste deel van de competitie. Het is nu aan ons om tijdens de jaarwisseling de nodige rust te pakken, om dan na nieuwjaar op hetzelfde vormpeil verder te gaan.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren