Met doelpunten van Dieuwke Coone, Eline Vounckx, Ylenka De Paradé en Lise De Blieck wonnen de dames van KSK Beveren met ruime 4-0 cijfers van SVH Waasmunster. Zij klokken halfweg de competitie af op de vijfde plaats. Morgen krijgen ze het bezoek van KVV Serskamp.

De dames van KSK Beveren mikken naar de top vijf. Foto: RV.

“De wedstrijd van zaterdag was er eigenlijk eentje met twee tegenstanders, zijnde SVH Waasmunster maar ook het barslechte weer was iets waartegen we moesten optornen” aldus kapitein Melissa van der Meiren. “We hebben vrijwel meteen de match in handen genomen en waren bij momenten dominant. Scoren daarentegen lukte ons niet meten. We wisten nochtans kansen af te dwingen maar het ontbrak ons aan efficiëntie aan de goal. Kort voor de rust wist Dieuwke Coone de score te openen met een knap afstandsschot, op een slim genomen vrije trap. Na de rust kregen we een beetje hetzelfde relaas, maar nu wisten we wel door te duwen.”

“We staan momenteel op de vijfde plaats en hebben na de jaarwisseling een goede start genomen. We streven zeker en vast naar een plaats binnen de top vijf. We doen er dan ook alles aan om elke wedstrijd voor de drie punten te gaan. Bovendien zijn we ook nog actief in de Hofmancup en hebben absoluut ambitie. Ik ben vooral blij met onze goede start en de manier waarop wij als ploeg spelen.”

Voetbal – 1ste provinciale (V) – KSK Beveren