In de hoogste provinciale reeks bij de dames hield E. Zele de drie punten thuis na de 4-0 winst tegen FC Evergem A. Met doelpunten van Amber Thyssen en Catoo Ceulemans stond het na een kwartier wedstrijd al 2-0. In de tweede helft deed dit duo deze prestatie nog eens over en legden zo de eindcijfers vast. Aanstaande zaterdag neemt Zele het op tegen Merelbeke, dat slechts één punt meer telt.

Catoo Ceulemans (E. Zele dames). Foto: RV.

“In de openingsfase waren we iets minder, maar geleidelijk aan zijn we rustiger en slimmer beginnen voetballen” klinkt het bij Catoo Ceulemans. “Vrij snel viel het eerste doelpunt van Amber Thyssen en op een assist van Fien Ysewyn zorgde ik voor de tweede goal.  We gingen dan ook de rust in met een 2-0 voorsprong. We hebben als ploeg een sterke tweede helft gespeeld, waardoor Amber Thyssen en ikzelf nog een mooie goal konden scoren. Ik vind dat we als team een zeer mooie, maar ook een sterke match gespeeld hebben.”  

“Onze volgende match tegen Merelbeke zal een thriller worden. Met de ploeg waarover we beschikken en het voetbal dat we spelen heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt. Belangrijk is dat we ook tegen Merelbeke gans de match gefocust zijn. Hopelijk slagen we erin om hen een puntje af te snoepen.”

“Ik kijk alvast terug op een zeer leerrijk seizoen en dat in een fantastisch team. Samen zijn we één. Ik ben zeer blij met de kansen die ik heb gekregen en kijk al uit naar volgend seizoen. Samen gaan we er een topjaar van maken.”

Voetbal – 1ste provinciale (V) – E. Zele