Met doelpunten van Khalid Soussan en Iljo De Bock won SKL Doorslaar B de Lokerse derby tegen FC Eksaarde. Voor de thuisploeg scoorde Arthur Everaert van op de stip de 1-2. Op vijf speeldagen voor het eind van de competitie zijn dit, in de strijd voor het behoud, bijzonder belangrijke punten. Zondag gaat Doorslaar B tegen Bazel op zoek naar de volgende punten.

Bjorn Everaert (SKL Doorslaar B).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Je mag er zeker van zijn dat deze overwinning enorm veel deugd doet bij de groep” aldus kapitein Bjorn Everaert. “Eindelijk zijn we beloond geworden voor ons harde werk. De laatste weken speelden we echt goed voetbal, maar kregen we geen loon naar werken.”

“Uiteraard wil je elke wedstrijd winnen, maar een derby toch nog net iets meer. We hebben er gans de match onze ‘kop’ voor gegooid. Met Khalid Soussan en Iljo De Bock waren we heel efficiënt. Ook Lenz Devriendt, onze doelman, heeft zeker en zijn vast zijn steentje bijgedragen voor deze overwinning.”

“Met Bazel treffen we alweer een moeilijke tegenstander. In de heenronde zijn we daar in de tweede helft overklast. Zondag staat het bij aanvang van de wedstrijd terug de 0-0 op het bord en elke wedstrijd moet gespeeld worden. We gaan er alles aan doen om tegen Bazel de drie punten terug in eigen huis te houden. Ik ben alleszins een fiere kapitein van deze heel jonge groep.”

“Wat het verdere verloop van de competitie betreft is het duidelijk dat we nog punten zullen moeten pakken. Ik ben ervan overtuigd dat deze groep over de juiste mentaliteit beschikt om dat ook te doen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKL Doorslaar B