De voorbije speeldag won KJV Kruibeke met 0-3 op het veld van H. Vrasene. Komend weekend ontvangen de groen/witten FC Sp. St. Gillis-W. Bij Kruibeke hopen ze, als afscheidscadeau voor Bram Maes, om de punten thuis te houden.

Ben Lardenoit (KJV Kruibeke). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We zijn scherp aan de wedstrijd begonnen” aldus Ben Lardenoit. “Ik vond ons gretiger dan de thuisploeg. Na een goeie twintig minuten brak Daan Van Droogenbroeck de match open toen hij, na een stilstaande fase, de bal tegen de touwen trapte. Na een goeie voorzet van Tim Vermeulen kopte ik later op doel, in eerste instantie bracht de thuiskeeper redding maar in de rebound wist ik toch nog de 0-2 op het bord te zetten.”

“In de tweede helft hebben we de match op een heel volwassen manier uitgespeeld. We zijn heel scherp blijven verdedigen en op een kwartier voor het einde legde Maxim Van Ruijssevelt de 0-3 eindcijfers vast.”

 “Aanstaande zondag krijgen we inderdaad Sint-Gillis-Waas op bezoek. Zij staan momenteel op de vijfde plaats en tellen zes punten meer dan ons. Ik verwacht mij eerlijk gezegd aan een leuke pot voetbal met een handvol doelpunten. Als ik moet pronostieken denk ik dat we met 3-2 aan het langste eind zullen trekken.”

“We hebben momenteel 47 punten op de teller en staan op een mooie zevende plaats. Ik denk dat iedere Kruibekenaar, na twee moeilijke seizoenen, hiervoor bij aanvang van het seizoen getekend zou hebben. Ik vind dan ook dat we fier mogen terugblikken op een geslaagd seizoen.”

“Ik wil toch ook nog meegeven dat de match van zondag in het teken staan van het afscheid van Bram Maes. Hij speelt zondag de laatste competitiematch van zijn carrière. Dit is voor ons dan ook een extra motivatie om de drie punten thuis te houden en hem op die manier een mooi afscheid te bezorgen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke