Met doelpunten van Sinnaeve, Vergauwen en Van Lokeren ging KSK Beveren de voorbije speeldag met 1-3 winnen op het veld van SV Sottegem. Komend weekend ontvangen de mannen van coach Kristof Smet KVV St. Denijs Sport. Beide teams strijden nog volop voor promotie, alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een spannend spektakel van te maken.

Kan KSK Beveren dit weekend opnieuw een feestje bouwen? Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het was met de match tegen Sottegem een leuke affiche, het zijn bovendien twee teams die de blauw/gele kleuren verdedigen” stelt Kristof Smet. “Onze opdracht was duidelijk en dit werd ook naar de groep toe gecommuniceerd. We wisten ook waaraan we ons konden verwachten.”

“We hebben de match goed aangevat en hebben als ploeg een mooie teamprestatie afgeleverd. De trainersstaf was dan ook zeer tevreden. In de eerste helft wisten we te scoren langs Sinnaeve en Vergauwen, zodat we met 0-2 konden gaan rusten. Toch moesten we waakzaam zijn op de tegenaanvallen van de thuisploeg. Op zulk een tegenaanval werd het 1-2. Even voorbij het uur kregen we een terechte penalty, die keurig werd omgezet door Van Lokeren. 1-3 was dan ook de eindstand.”

“Met nog twee wedstrijden te gaan brengen deze drie extra punten ons opnieuw in de running. Met de match tegen Sint-Denijs krijgen we opnieuw een directe concurrent met heel wat kwaliteit op bezoek. Op basis van de wedstrijd in de heenronde herinner ik mij dat zij over een goed collectief beschikken, met zowel fysieke als voetballende kwaliteiten. Dit beloofd alleszins een spannende wedstrijd te worden.”

“Net zoals in de andere wedstrijden willen we uiteraard de drie punten thuishouden, dit zowel voor onszelf als voor onze talrijke supporters. We rekenen op een mooie opkomst van onze trouwe supporters om ons mee naar de overwinning te schreeuwen. De strijd voor promotie zal duren tot op het einde van de competitie en dat maakt het voetbal alleen maar mooier. Dit maakt dat we al kunnen terugkijken op een mooi seizoen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren