De Kruibekenaars klokten vorig seizoen af op de zevende plaats, maar met enkele gerichte versterkingen hopen ze de lat het komend seizoen hoger te kunnen leggen. Voor de Hofman Cup openen ze in eigen huis tegen Robur, toch wel een stevige derde provincialer. Op zaterdag 2 september trappen ze in het eigen Kerkeputte de competitie op gang met de wedstrijd tegen Juventus Schoonaarde. Vorig seizoen hielden de groen/witten in de heenronde de punten thuis na een 1-0 overwinning, in de terugronde werd het een zware 5-2 nederlaag en dat zal ongetwijfeld nog in de groen/witte achterhoofden zitten.

Ben Lardenoit (KJV Kruibeke). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De wedstrijd in de Hofman Cup tegen Robur is absoluut een voorbereidingswedstrijd op het aankomend seizoen” aldus Ben Lardenoit. “Op de eerste speeldag van de competitie nemen we het inderdaad op tegen Schoonaarde, een ploeg die we nog kennen van vorig seizoen. Ik vermoed dat het ook nu niet van een leien dakje zal lopen, het is een onvoorspelbare tegenstander, met heel wat kwaliteiten in hun rangen. Dat neemt niet weg dat we er alles aan gaan doen om de volle buit in Kruibeke te houden.”

“We willen beter doen dan vorig seizoen. Ik denk dat we als Kruibeke, niettegenstaande de sterke reeks waar we in zitten, toch wel een plaats in de top vijf moeten ambiëren. Ik heb er alvast zin in.”

Trainer: Michiel Joris (T1), Matthias Geldof (T2) Gino Verbeke (KT)

IN: Brent De Gendt (Lokeren-Temse), Robin De Vleeschouwer (Svelta Melsele), Noah Smet ( Lokeren-Temse), Niels Van Damme (KFCH. Sinaai)

UIT:  Mo Belhadi (?), Jaan Heyrman (Bosdam), Ruben Santens (PDK Kruibeke), Lander Van Croonenburg (KOLFC Rupelmonde), Sem Van De Voorde ( E. Bazel), Korneel Van Goethem (HRS Haasdonk), Diego Vermeiren (E. Bazel), Ignace Vijt (E. Bazel), Jens Vriesacker (SV BW Temse)

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke