Basics Melsele is alvast goed aan de competitie begonnen. Het team van coach Dave Van Den Brande versloeg Kontich Wolves met 83-62. Het was pas in het laatste quart dat de Melselenaars een kloof sloegen en Kontich met lege handen huiswaarts stuurde. Basics Melsele is versterkt en het is duidelijk dat ze dit seizoen in de prijzen wil vallen. We vroegen aan Mitchel Gorremans, die goed was voor zeventien punten, om een reactie.

Mitchel Gorremans (BBC Basics Melsele). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Het is belangrijk dat we goed aan het seizoen begonnen zijn” luidt het bij Mitchel Gorremans. “Het was een typische eerste competitiewedstrijd, waar het spel nogal wisselvallig was. Uiteindelijk hebben we toch het verschil kunnen maken, wat een opsteker was.”

“De tweede competitiewedstrijd tegen Oxaco Boechout is over twee weken” gaat Mitchel Gorremans verder. “Aangezien we het komend weekend voor de Beker aan de slag moeten tegen Giants 2 is er geen week rust. Op 1 oktober moeten we tegen Oxaco Boechout proberen te bevestigen. Met de nieuwe competitieformule mogen we zeker geen steek laten vallen. De play-offs halen is absoluut ons doel voor dit seizoen.”

Basketbal – Top Division Men 1 (M) – BBC Basics Melsele