Na een moeilijke competitiestart heeft SK Berlare zich knap herpakt. Met een tien op twaalf blijven ze voeling houden met de top vijf van het klassement. Na de 1-2 overwinning op Denderleeuw willen de troepen van Jurgen Van Herreweghe zaterdagavond de scalp SK Munkzwalm.

Kenzo Rivera Armayones (SK Berlare).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vond het op Denderleeuw een meer dan verdiende overwinning” blikt Kenzo Rivera Armayones terug. “Zeker als je kijkt naar de kansen die we over gans de wedstrijd hebben gecreëerd.”

“Morgen spelen we thuis tegen Munkzwalm. Ik ben ervan overtuigd dat we deze match moet een goed gevoel kunnen aanvatten. Na een mooie tien op twaalf gaan we er alles aan doen om onze reeks verder te zetten. We moeten uitgaan van onze eigen sterkte en kracht en dan moeten we zeker in staat zijn om een overwinning boeken tegen een toch wel lastige tegenstander.”

“Het klopt dat we niet goed aan de competitie begonnen zijn, getuige hiervan is onze nul op negen. Het gevolg was dat we al onmiddellijk in de achtervolging moesten. Dit neemt niet weg dat we nooit aan onszelf getwijfeld hebben en al zeker niet aan de kwaliteiten die in de groep aanwezig zijn. Momenteel staan we dichtbij de bovenste regionen en we gaan er alles aan doen om die aansluiting te behouden.”

“Om in de winning flow te blijven is het morgen onze opdracht om te winnen. Ik vind wel dat je kan stellen dat we gelanceerd zijn. Het komt er nu op aan om iedereen fit te houden. We zien dan wel match per match waar ons dit brengt en dat zonder dat er sprake is van enige druk.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare