Vorig weekend moest KSK Beveren, op het veld van FC Lembeke, vrede nemen met een doelpuntloos gelijkspel. Er zat nochtans meer in. Het is nu aan geel/blauw om morgenavond de drie punten thuis te houden en de top vijf binnen te duiken.

Roy Bultheel (KSK Beveren).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vind dat we op Lembeek zeventig minuten goed voetbal hebben gebracht” aldus Roy Bultheel. “We hebben voldoende kansen gecreëerd om een comfortabele 0-2 voorsprong te nemen. Jammer genoeg hebben we dit nagelaten en dan weet je als speler dat je het de laatste twintig minuten nog moeilijk gaat hebben. Het komt erop aan om onszelf te belonen door ons veldoverwicht en onze kansen om te buigen in een geruststellende voorsprong. En op die manier de wedstrijd dood te maken. Dit wordt de komende weken dan ook ons grootste werkpunt.”

“Nu volgen de thuiswedstrijd tegen Destelbergen en de uitmatch tegen Munkzwalm. Dit zijn twee moeilijke wedstrijden, maar indien we bovenin willen meedraaien dan zullen er punten moeten gepakt worden. We hebben nu 11 op 21 en naar mijn gevoel hadden we toch wel een paar puntjes meer verdiend. Maar goed, het is wat is. Het is een feit dat we scherp trainen en dat de neuzen in dezelfde richting staan. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat het goed komt.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren