De dames van Panda’s Lokeren onderstrepen al van bij de competitiestart hun ambities. Tot nu toe speelden ze vier wedstrijden, die ze met telkens met 3-0 wisten te winnen. Zo was Panda’s vorig weekend een maatje te groot voor Asterix Avo Beveren C. Morgenavond nemen ze het in eigen huis op tegen VC Kalken A.

VC Panda’s Lokeren dames. Foto: RV.

 “De resultaten spreken voor zich” luidt het bij Tine Meersman. “We mogen dan ook spreken van een geslaagde competitiestart. De voorbije wedstrijden bezorgen ons wel een goed gevoel. Elke wedstrijd hebben we echt op een volwassen manier aangepakt, zonder al te veel druk en stress. Dit geeft ons de gelegenheid om wat te roteren met de speelsters en dat is heel fijn.”

“Morgen nemen we het op tegen VC Kalken en wellicht mogen we ons aan heel wat weerstand verwachten. Het leidt geen twijfel dat we opnieuw ons beste spel zullen moeten boven halen. We willen ons, met gans het team, dit seizoen vooral amuseren, al is het doel om dit jaar toch wel een plaats binnen de top drie af te dwingen.”

Volleybal – Promo 2 (V) – VC Panda’s Lokeren dames