In de strijd onderaan in het klassement won KSK Grembergen tegen SK Sint-Niklaas met 5-0. De eerste drie doelpunten nam Jari Van Hauwermeiren voor zijn rekening, ook Bram Ryckaert en Maxim Dierick deden hun duit in het zakje.

Bram Ryckaert (KSK Grembergen) was, naast Maxim Dierick en Jari Van Hauwermeiren, één van de doelpuntenmakers. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het was een dubbel gevoel bij aanvang van de wedstrijd” aldus hoofdtrainer Tim Bavré. “SK Sint-Niklaas kwam met elf spelers aan, waarvan bovendien nog iemand zich blesseerde tijdens de opwarming.”

“We zijn goed aan de wedstrijd begonnen met als doel de drie punten te pakken. Op een glijdend terrein kwamen we scherp voor de dag en dat leidde al snel tot een doelpunt. Dit was ook de ruststand. De tweede helft kregen we leuke aanvallen en was doelpuntenrijk. Het positieve is ook dat de looplijnen uitgevoerd werden en we daar ook op konden scoren. Het is uiteindelijk een 5-0 overwinning geworden, al konden die cijfers nog veel hoger gelegen hebben.”

“Ik ben tevreden met onze vier op zes, het is nu verder werken in de terugronde. Het is onze doelstelling om een mooie reeks neer te zetten om zo in de zone van de ademruimte te komen. Zoals je wekelijks kan zien aan de resultaten is elke ploeg aan elkaar gewaagd en kan iedereen van iedereen winnen. Het zal er op aankomen om collectief te knokken voor een goede terugronde.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Grembergen