Met een penaltydoelpunt van Karel Poppe pakte VOS Reinaert een punt op het veld van Destelbergen B. Ze gaan nu de winterstop in, maar kijken hoopvol uit naar de terugronde.

Piet Van Der Gucht (VOS Reinaert).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

 “Ik denk dat we tevreden mogen zijn met het gelijkspel tegen een goed voetballend Destelbergen B” klinkt het bij Piet Van Der Gucht. “Na de wedstrijd zou je kunnen stellen dat er zelfs winst in zat.”

“Al was de eerste helft kansarm, toch lieten beide teams elkaar voetballen. Het resultaat was wel dat we de rust ingingen met een brilscore. We zijn scherp uit de kleedkamers gekomen, hetgeen al snel leidde tot een grote kans. Jammer genoeg lieten we die onbenut. Nadat een thuisspeler werd uitgesloten kregen we meer ruimte.”

“Met nog een halfuur op de teller, kwamen we ongelukkiglijk op achterstand. Hierop zijn we voluit in de aanval getrokken, wat een paar kansen opleverde. Met nog tien minuten te gaan kregen we een penalty, die feilloos werd omgezet door Karel Poppe. We zijn dan nog op zoek gegaan naar de drie punten, maar het was Destelbergen dat nog bijna met de winst ging lopen. Met een dubbele redding hield doelman Marcel Keppens ons nog recht.”

“In de laatste vier matchen hebben we ons spelniveau duidelijk zien verbeteren. Het klopt dat we een slechte heenronde achter de rug hebben, al voelen we wel dat de terugronde ons ongetwijfeld meer punten zal opleveren. Ik vind dat we minder punten hebben gekregen dan we eigenlijk verdienden.”

“De sfeer in de groep is nog steeds top. Ik heb in de laatste wedstrijden heel wat grinta en goesting gezien. Wat ons betreft gaat de winterstop in met onze stilaan befaamde jenevertraining, daar zullen we het jaar goed afsluiten.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VOS Reinaert