De dames van Volley Team Temse hebben de wind in de zeilen, na tien wedstrijden staan ze op een knappe derde plaats. Na anderhalve maand zonder competitie versloegen ze vorig weekend de buren van Gimm-e Waasland Kruibeke. Dit weekend zijn ze vrij, al maken ze zich stilaan op voor de confrontatie van volgend weekend met VC Lede.

Hebe Van Gysel (Volley Team Temse dames). Foto: Kristof Straetman.

“Door werkomstandigheden kon ik er tegen Gimm-e niet bij zijn” aldus Hebe Van Gysel. “Ik ben alleszins supertrots op ons team voor deze overwinning, temeer het niet echt gemakkelijk was. Bovendien zaten een aantal speelsters in de examens of waren geblesseerd. Daardoor moesten onze hoeken op het midden depanneren. Uiteraard lag iedereen er op gebrand om deze derby te winnen. Er is goed gecommuniceerd, waardoor een knap staaltje van teamwerk werd geleverd. Hierdoor smaakt deze zege nog beter. Het team heeft fantastisch gewerkt en enorm geknokt, kortom we zijn goed aan het nieuwe jaar begonnen.”

“Dat we nu op de derde plaats zouden staan had niemand, bij de start van het huidige seizoen, verwacht. We blijven ook de volgende matchen vechten en starten vol goede moed aan de terugronde. Het is dan ook ons doel om in elke match het beste spel boven te halen en te vertrekken van onze eigen sterkte.”

“Dat gaan we onze volgende match tegen VC Lede ook doen, al beseffen we dat het niet gemakkelijk zal worden. In de heenronde zijn we ginds wel gaan winnen met 1-3, maar ook toen was het knokken voor elk punt. Dat zal deze keer niet anders zijn. VC Lede heeft voldoende bewezen over een sterke ploeg te beschikken, ze staan niet zo maar op de tweede plaats. De voorbije weken hebben we hard getraind. We gaan dan ook ons uiterste best doen tegen Lede, hopelijk levert dit een mooi resultaat op.”

Volleybal – Dames Promo 1 (V) – Volley Team Temse