In het titeldebat heeft VC Gimm-e Waasland Kruibeke B, op één speeldag voor het einde, zijn lot niet meer in eigen handen. De Kruibekenaars moesten vorig weekend verrassend de overwinning laten aan VC Belvoc Belsele. Morgen, op de laatste speeldag van het seizoen, binden ze de strijd aan met de buren van BMV Beveren-Melsele B.

Logo VC Gimm-e Waasland Kruibeke (RV).

“Ik moet zeggen dat Belvoc Belsele heel goed was vorig weekend, vooral Jorku speelde een sterke wedstrijd” blikt coach Kurt Maes terug. “Zelf hadden we de laatste weken wel wat problemen. Zo was Senne Van Bogaert met vakantie, Quinten Boeye geblesseerd en waren Sander Heirbaut en Jitse Maes niet fit. Lion Janssens was net terug van Bali.”

“Ik vond ons in de eerste en de derde set redelijk spelen, maar vooral in de vierde en de vijfde set kwamen we jammer genoeg moeilijk tot scoren. In de tegenaanval scoorde Jorku dan telkens wel. We gaan er alles aan doen om morgen tegen Beveren revanche te nemen. De eerste plek wordt natuurlijk bijzonder moeilijk.”

“Als ik terugblik op het competitieverloop dan denk ik dat we toch wel een mooi seizoen gespeeld hebben, zelfs met kansen op de titel. Het is jammer maar de laatste tijd sukkelde vooral onze opposite met knieproblemen.”

Volleybal – Promo 2 (M) – VC Gimm-e Waasland Kruibeke B