De eerste wedstrijd van het seizoen was alvast geen succes voor de heren van HC Attila Temse. Het werd in de uitwedstrijd tegen Kortrijk III een fikse 32-23 nederlaag. Coach Kristof Vanhoyweghen was hier duidelijk niet mee opgezet, al had hij de bui stiekem wel zien hangen. Hij verwacht dan ook een reactie vanuit de spelersgroep voor de eerste thuismatch tegen Dendermonde II.

HC Attila Temse (RV).

“De thuisploeg heeft, zoals verwacht, wel degelijk een aantal spelers opgesteld die ervaring hebben op een hoger niveau, omdat zij daar ook regelmatig aantreden” aldus Kristof Vanhoyweghen. “Dat neemt niet weg dat de uitslag de perfecte weerspiegeling is van ons spelniveau. Als we vollediger staan en indien er beter gepresteerd wordt kunnen we Kortrijk aan.”

“Aanstaande zondag tegen Dendermonde II is het opnieuw hetzelfde verhaal. Enerzijds zijn er bij ons ook nu enkele afwezigen en anderzijds staan we tegenover een ploeg die ook een ploeg in Liga 2 heeft. Het wordt dus afwachten wat dit geeft. Uiteraard is het onze ambitie om elke wedstrijd te starten met de wil om ze ook te winnen. Ik blijf alleszins positief.

Handbal – Regio Oost-West (M) – HC Attila Temse