Met één overwinning en twee gelijke spelen totaliseert Heikant Zele, na drie wedstrijden, vijf punten. Zelf hadden ze wel iets meer verwacht, al kijken ze vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijden. Zondag speelden ze 1-1 gelijk op het veld van FC Sinaai, in een wedstrijd die eindigde met tien tegen tien na de uitsluiting van D’Hondt (Sinaai) en Poppe (Heikant). Zondag nemen ze het, in eigen huis, op tegen FC Moerbeke.

Logo Heikant Zele (RV).

“Op Sinaai hebben we een goede eerste helft gespeeld, al hadden we altijd met een voorsprong de rust moeten ingaan” aldus Kyann De Smit. “En zoals dat gaat in voetbal, als je dan geen goal maakt dan krijg je nogal eens vaak het deksel op de neus. Gelukkig hebben we nog kunnen gelijk maken.”

“Dit weekend tegen FC Moerbeke verwacht ik een degelijke ploeg, met een paar sterkhouders bij. Moerbeke heeft dit seizoen ook al goede resultaten gehaald, ik verwacht dus wel degelijk een spannende wedstrijd.”

“Het is duidelijk dat we elke week nog groeien als ploeg, dit is trouwens ook te zien aan de kansen die we telkens afdwingen. Het is nu aan ons om die nog af te werken en dan zijn we vertrokken, daar ben ik van overtuigd. De vijf op negen is inderdaad minder dan we gehoopt hadden en misschien wel verdiend hadden. Maar laat ons dat zeker niet dramatiseren, want het loopt week na week beter en beter.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Heikant Zele