2P Voetbal – SK Kallo: Tibo Pieters, Abdoule Jens en Exauce W. Mobutu zijn out met een langdurige blessure. Christos Prassas is geblesseerd. Stephane Taho en Sian De Backer zijn twijfelachtig.

2P Voetbal – H. Sinaai: Cis Vercouteren is geschorst, Emile Penxten is afwezig. Yari Van Mingeroet , Seppe en Fabian De Langhe zijn gekwetst. Pieter van Houte is gestopt

2P Voetbal – KJV Kruibeke: Robin De Vleesschouwer en Ben Lardenoit zijn geblesseerd

2P Voetbal – KSK Kieldrecht: De Rop, Behiels en Van Guyse keren terug bij de selectie. Onghena en Van Esbroeck zijn out.

2P Voetbal – White Boys: Mo Mahayri en Robin Nicque zijn geblesseerd. Abderachman El Mahri was donderdag op training ziek, dus dat is nog afwachten. Tim Troch is twijfelachtig.

2P Voetbal – KV St. Gillis: Robin Neerinckx, Robby Van Hamel, Eryk Bartkowicz zijn geblesseerd. Davy Claessens en Milan Perdaens zijn nog niet wedstrijdfit. Simon De Winne is op reis. Ilias Amazou en Wout De Bruyn zijn ziek.

2P Voetbal – SK Grembergen: Joeri van Bossuyt en Milan van Heirseele zijn nog geblesseerd. Mo El Marnissi en Kursad Zambur zijn twijfelachtig.

2P Voetbal – Vrasene: Tachelet, De Saegher en Van Spittael zijn langdurig out. Van De Vyver heeft de pas- en trapvormen hervat. Vereecken zit de eerste van zijn twee schorsingsdagen uit. De Wilde beslist in de opwarming.

2P Voetbal – Heikant Zele: Doelman Vinnie Frans is voor de rest van het seizoen uit. Jorn Janssens is uit tot de jaarwisseling. Nachtegael is nog niet inzetbaar. Poppe is geschorst. Steeman is inzetbaar

2P Voetbal – SK Kemzeke: Arne Speelman, Joris Jent en Jonas Seynaeve zijn niet inzetbaar

2P Voetbal: Rangers Opdorp: Yoren Joos (kuitbeen) is out, de rest is inzetbaar

2P Voetbal – Sp. Waasmunster: Hasan Khudher (werk), Michael Maes (enkel) en Ewout Vertenten (knie) zijn niet inzetbaar voor de thuismatch tegen Rangers Opdorp.

2P Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Pieter Vervaet, Lander Van den Bossch, Tim Mennens, Ian Luyck en Nick Van Havermaut zijn geblesseerd

2P Voetbal – FC Moerbeke: Frederiek Van Driessche is niet wegens bevalling van zijn vrouw. Ciodi Volckerick (gebroken sleutelbeen) nog steeds buiten strijd.Doelman Brent De Cock (schouderkwetsuur) is eveneens geblesseerd. Tars Noteboom terug inzetbaar na drie weken schorsing. Sven De Pau (kruisbandletsel) sluit vanaf volgende week terug aan bij de groep. Michael De Vrieze (kruisbandletsel) revalideert voorspoedig. Louis Van Hoyweghen revalideert gunstig na meniscusletsel.