3P Voetbal – VKS Hamme- Zogge: Arjan Shkambi is nog steeds out, Nick De Clercq is out met last aan het scheenbeen, Quinten Colman is nog steeds out met een ontsteking op de hamstring. Oro Michiels heeft de trainingen hervat.

3P Voetbal – Robur: Jarno thierens twijfelachtig

3P Voetbal – FC Hoogeinde: Dylan Van Hese (privé), Laurens De Dycker (voetblessure), Alexander Temmerman (werk) en Ryan Fol (werk) zijn evenmin van de partij

3P Voetbal – SVE Bazel: Nielandt en Kisoka blijven out. Dries Stuer is geel geschorst.

3P Voetbal – FC Bosdam: Brent Van Raemdonck heeft een ernstige blessure aan de voet opgelopen en is out. Jaan Heyrman ligt nog steeds in de gips. Quinten Bosman is out met een hamstring blessure. Arne Rottier is onzeker.

3P Voetbal – FC Baasrode: Van Acoleyen is geschorst, Dylan Van Boven is geblesseerd

3P Voetbal – FC Eksaarde: iedereen is inzetbaar

3P Voetbal – HRS Haasdonk B: Lohengrin De Deurwaarder is twijfelachtig. Quinten Robert (knie) en David Heyrman (heup) zijn geblesseerd.

3P Voetbal – KAV Dendermonde: Xander Decoene en Jeroen Steppé zijn geschorst.

3P Voetbal – KSK Klinge: iedereen is inzetbaar

3P Voetbal – SKL Doorslaar B: Lander Dhooge is geschorst

3P Voetbal – SV Blauw Wit Temse: Dante Meul en Laurens De Maeyer zijn onbeschikbaar

3P Voetbal – OB Lebbeke: Ayari is out. Redant is afwezig door geboorte zoon. Cassiman en Kaadouch zijn terug bij de selectie na blessureleed.

3P Voetbal – KOFC Rupelmonde: David Franck, Tijmen Brijs en Yannick De Prycker zijn geblesseerd. Jari Temmermans zit in het buitenland voor zijn werk.

3P Voetbal – Svelta Melsele B: Aaron Weekers en Timon Malfroy zijn niet inzetbaar