4P Voetbal –  WS Sombeke: eerder deze week beslisten een aanzienlijk deel van de A- en B- kern om de rest van het seizoen niet meer aan te treden. Hierdoor zal de club zondag wellicht forfait geven voor de wedstrijd op FC Daknam. Begin van volgende week hoopt men duidelijkheid te hebben voor de rest van het seizoen.

4P Voetbal – FC Daknam: Nathan D’Hooge, Devin Van Bercklaer, Stijn De Wilde, Taner Durmus, Mats Sluijter, Jarne De Geest en Gill Janssens zijn geblesseerd. Jarni Putteman is ziek.

4P Voetbal – PDK Kruibeke: Ruben Junior dos Santen is 6 weken uit met gescheurde ligamenten. Ook Jan Hubrechts, Jordy Huyghe, Elia Tramet, Johan Krijgsman, Thor Van Gysel, Angelo Cool en Lander Stuer zijn niet inzetbaar.

4P Voetbal – FC H. Sint-Pauwels: is vrij dit weekend

4P Voetbal – VK Tielrode: Wout Van Puyvelde en JonasThierens is geblesseerd

4P Voetbal – SVH Waasmunster: Jelle Vanderstappen, Maarten Haemelinck en Cedriq Palet zijn twijfelachtig. Sofian Amar is out met griep en Brandon Ruythooren is nog aan het revalideren

4P Voetbal – VOS Reinaert: doelman Marcel Keppens is geschorst Pieterjan Koslowski en Tuur Geers zijn voor langere tijd out

4P Voetbal – WS Meerdonk: iedereen is inzetbaar

4P Voetbal – KVV Schelde B: Sander Drieghe is geblesseerd, Joris Borms is afwezig.