Na winst tegen Heikant Zele pakte KSK Kallo nu ook de drie punten tegen Rangers Opdorp. Het werd een 3-1 overwinning, met een zuivere hattrick van Klacson Soares Wanderley. Met dit duel stonden ook zoon Sian De Backer, speler bij Kallo en vader Dirk De Backer, T1 bij Rangers, tegenover elkaar. Zondag staat KSK Kallo voor de uitwedstrijd naar KSK Grembergen.

Sian De Backer (KSK Kallo).
Foto: RV.

“Het feit dat we tegen het team van mijn vader speelden maakte voor ons beiden deze wedstrijd absoluut speciaal” aldus Sian De Backer. “Ik denk wel dat aan het einde van de rit de beste ploeg verdiend heeft gewonnen. Als je de wedstrijd in ogenschouw neemt dan verliep, over het algemeen gezien, de eerste helft vrij evenwichtig. Rangers Opdorp had wel meer de bal, maar het kon geen echte kansen creëren.”

“Na de rust hebben we de match naar ons toe getrokken en via de flanken creëerden we aanvallend een aantal sterke combinaties. Het gevolg was dat we Klacson, onze spits, tot driemaal toe in stelling konden brengen waarna hij evenveel keer kon afwerken.”

“Met Grembergen treffen we komend weekend een ploeg die volgens mij de top zes ambieert, niettegenstaande hun wisselvallige resultaten. Met Rogge en Anrys beschikken ze zeker en vast over spelers met ervaring. Het is altijd een stugge ploeg om tegen te spelen, maar zoals elke match gaan we ook tegen Grembergen vol voor de drie punten.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kallo