KSK Kallo en KJV Kruibeke hebben op de laatste speeldag van 2022 de punten netjes verdeeld. Na een kwartier opende de thuisploeg de score met een doelpunt van Abdoulie Jeng. Enkele minuten voor rust stelde Daan Van Droogenbroeck gelijk, zodat nog voor de rust de 1-1 eindstand al vast lag.

De groep van KJV Kruibeke hangt duidelijk sterk aan elkaar. Foto: RV.

“Nog voor de aanvang van de wedstrijd was al duidelijk dat het, door de staat van het veld, geen gemakkelijke opgave zou worden” stelt de Kruibeekse kapitein Jordy Goossens. “Omdat het veld nog bevroren was lag dit er redelijk hard bij. Door een bal die we niet van voor ons doel kregen is Kallo op voorsprong kunnen komen. Kort voor de rust kwamen we dan toch gelijk, dankzij een goal van Daan Van Droogenbroeck. Daan scoort trouwens makkelijk dit seizoen.”

“De tweede helft was zeker voor ons maar we konden jammer genoeg onze kansen niet afmaken, waardoor de match inderdaad eindigde op een gelijkspel. Ik vind dat we met deze groep aan een mooie periode bezig zijn. Positief is ook dat we dit seizoen met een groep zitten die sterk aan elkaar hangt en knokt voor elkander. Ik verwacht na de jaarwisseling dan ook hetzelfde strijdvaardige Kruibeke te zien dan van voor de winterstop. Kortom een ploeg die vecht voor elkaar en elke week opnieuw voor de overwinning gaat.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke