Op het veld van leider KVE Drongen openende Mohamed Siali al na twee minuten de score. Enkele minuten later was alles te herdoen toen de thuisploeg gelijk maakte. Kort voor het uur legde de 17-jarige Zenz Raaymakers de 1-2 eindcijfers vast. Met 11 op 15 kan HRS Haasdonk met een goed gevoel de winterstop ingaan.

Logo HRS Haasdonk (RV).

“De opdracht tegen Drongen was eenvoudig, er stond ons maar één ding te doen en dat was winnen” aldus Zen Raaymakers. “Indien niet, dan was het kampioenschap ver weg voor ons. Eerlijk gezegd vond ik het een goede wedstrijd, met twee goed voetballende ploegen die langs beide kanten voor gevaar zorgden.”

“Door een prachtige combinatie op de rechterflank kwamen we heel vroeg in de wedstrijd op voorsprong” gaat Zenz Raaymakers verder. “Dat gaf een extra boost om ons in deze match naar de overwinning te leiden. In de tweede helft scoorde ikzelf de 1-2, wat meteen ook de eindstand was.”

“We hebben een mooie reeks neergezet, wat echt wel belangrijk is. Persoonlijk ben ik van oordeel dat er nog niks verloren is, alles is nog mogelijk. Jammer genoeg hebben we in de heenronde wel wat domme punten verloren. Ik ben er echter zeker van dat deze ploeg in de toekomst in de amateurreeksen zal terecht komen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk