Eerder deze maand werd bekend dat Maarten De Landtsheer op het einde van het seizoen HRS Haasdonk verlaat en aan de slag gaat bij HO Kalken. HRS Haasdonk bereikte het afgelopen weekend een overeenkomst met Tonny Pollet, die enige tijd geleden te kennen gaf  KSK Kieldrecht na dit seizoen te verlaten.

Tonny Pollet (KSK Kieldrecht) maakt volgend seizoen de overstap naar HRS Haasdonk.
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Er waren heel wat kandidaten om Maarten De Landstheer op te volgen” klinkt het bij Bart De Keersmaecker. “Het CV van Tonny Pollet sprak ons echt wel aan. We zijn een stabiele club en willen dan ook graag werken met een stabiele trainer. Tonny is 23 jaar trainer en kende slechts vijf clubs. Bovendien is hij nog nooit ergens ontslagen geweest en heeft hij overal prijzen gepakt. Dat waren elementen die ons aanspraken. We hebben een schitterende babbel met hem gehad. Ook Tonny gelooft in de visie van Haasdonk, wat voor ons heel belangrijk was zeker met onze jonge kern.”

“We willen als club, na zes schitterende jaren onder Maarten De Landstheer, verder bouwen aan de toekomst. Maarten heeft HRS Haasdonk toch wel op de voetbalkaart gezet.”

“Het is allemaal heel snel gegaan” luidt het bij Tonny Pollet. “Toen ik vorige week daar de mensen sprak had ik er onmiddellijk een goed gevoel bij. Na het ‘niet verlengen’ bij Kieldrecht heb ik gezegd dat er iets speciaals op mijn pad zou moeten komen, want dat ik anders zou wachten. Er waren redelijk wat aanbiedingen maar deze klonk me echt als muziek in de oren. Dit is in mijn ogen toch wel iets speciaals.”

“Haasdonk is een goed gestructureerde club, met een zeer talentvolle kern, een prachtige accommodatie en minstens eerste provinciale. Het is ook een reeks waarin ik nog niet actief was, al kreeg ik wel enkele keren de kans maar toen zat de timing niet OK en nu dus wel. Ik kijk er zeker naar uit.”

“De komende drie maanden gaat mijn volle aandacht eerst nog naar KSK Kieldrecht. Net als Maarten bij Haasdonk, wil ik die mooie periode bij Kieldrecht op een mooie manier afsluiten. Daarna gaat mijn volledige focus naar Haasdonk.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – HRS Haasdonk