VC Gimm-e Waasland Kruibeke A hunkert naar een overwinning en hoopt dan ook om komende zaterdag tegen VC Gavere de volle buit thuis te houden. Vorig weekend moest het evenwel de duimen leggen tegen leider Caruur Gent B.

Stijn De Brabander (VC Gimm-e Waasland Kruibeke A). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Gent staat inderdaad bovenaan in het klassement, terwijl wij de voorbije weken en zelfs maanden in een wat mindere periode zaten” klinkt het bij Stijn De Brabander. “Tegen de Gentenaars hadden we niets te verliezen en we hebben met dat in het achterhoofd ook zo gespeeld. Ik kan je verzekeren dat er aan enthousiasme en spelplezier geen gebrek is. Dat bewezen we trouwens in de voormatch door in de laatste set een 14-9 achterstand om te buigen in een 15-17 overwinning.”

“Niettegenstaande we in de competitie een mindere periode achter de rug hebben, vind ik ons de voorbije weken terug steeds beter en beter spelen. Ik ben ervan overtuigd dat het een kwestie van tijd is vooraleer we terug kunnen aanknopen met een overwinning.”

“Je mag er zeker van zijn dat we sterk gemotiveerd zijn om volgend weekend tegen Gavere te spelen. In de heenronde hebben we toen één van onze beste matchen laten optekenen. We hopen alleszins om dat kunstje nog eens te herhalen. Indien we hetzelfde enthousiasme en spelniveau kunnen voorleggen als tegen Gent, maken we volgens mij een grote kans op puntengewin.”

Volleybal – 3de nationale (M) – VC Gimm-e Waasland Kruibeke A