Na negentien wedstrijden bekleden de heren van VC Kalken de vierde plaats, nadat ze de twee laatste speeldagen de duimen moesten leggen tegen het nummer twee Denderhoutem en vorig weekend tegen leider Knack Roeselare C. Morgenavond nemen ze het op tegen het voorlaatst gerangschikte VT Marke B.

Robbe Neus (VC Kalken A). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben vorig weekend inderdaad met 3-2 verloren van een toch wel sterk Roeselare” klinkt het bij Robbe Neus. “Op zich zat er misschien wel meer in, maar Roeselare toonde zich net iets constanter.”

“Morgen trekken we naar VT Marke en gelet op de stand in het klassement zou deze wedstrijd geen noemenswaardige problemen mogen opleveren. Elke match start echter met een 0-0 stand, bijgevolg mogen we hen zeker niet onderschatten. Elke match moet gespeeld worden.”

“Als ik terugblik op het competitieverloop dan verliep deze zoals de voorbije wedstrijd, dus heel wisselvallig. Om aanspraak te kunnen maken op meer, moeten we hieraan blijven werken. Nu rest ons nog alleen de opdracht om de lopende competitie in schoonheid af te sluiten. Daarnaast moeten we ons goed voorbereiden op de bekerfinale van de Trofee Walraeve, waar we tegen een gemengde Vamos-ploeg staan, die zal bestaan uit de B- en de A-ploeg. Dit is alvast een match om naar uit te kijken op Paasmaandag.”

Volleybal – 3de nationale (M) – VC Kalken heren