Morgenavond staat in eerste provinciale de derby tussen KSK Beveren en HRS Haasdonk op het programma. Deze wedstrijd tussen het nummer drie en vier gaat door op de Freethiel. We blikten even vooruit met kapitein Yves Van Lokeren.

Yves Van Lokeren (KSK Beveren). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben vorig weekend inderdaad 1-1 gespeeld op Sottegem” blikt Yves Van Lokeren terug. “In mijn ogen hebben we daar, in een wedstrijd die we altijd hadden moeten winnen, twee punten verloren. Ik schiet niet graag op de wedstrijdleiding, maar alweer werd een goal van ons onterecht afgekeurd. Dit is stilaan een patroon dat ons wekelijk overvalt, wat zeer jammer is in de strijd voor promotie.”

“Inmiddels is HRS Haasdonk genaderd tot op twee punten. Ik verwacht mij morgen dan ook aan een zeer beladen wedstrijd. We kijken echt uit naar deze wedstrijd en gaan er alles aan doen om onze rug te rechten. Met de steun van onze aanhang kunnen we toch altijd dat tikkeltje meer.”

“Er staan nog vijf wedstrijden op het programma, het is dus zeker nog niet gespeeld. Eigenlijk is het voor ons vrij duidelijk, er moeten de komende matchen resultaten geboekt worden. Ik twijfel er niet aan dat iedereen scherp zal staan voor deze mooie affiche.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Beveren