Korte berichten: 1P voetbal

1P Voetbal – SK Grembergen: De club stelde zijn nieuwe trainersstaf voor T1 wordt Kevin Frechier, T2 wordt Jan Criel en T3 wordt Kenny Van Kerckhove

1P Voetbal – Heikant Zele: Bernard Van Eetvelde, Jarno Heirwegh en Wout Ysewijn (spierscheur) zijn geblesseerd. Voor Mpati, Janssens en Steeman zit het seizoen er op.

Korte berichten: 2P voetbal

2P Voetbal – SK Kallo:  Stephane Taho (net terug na 3 weken Afrika) en Jaures Atty zijn niet beschikbaar wegens resp. werk/ opleiding, net als Ruben Verhelst (familiefeest). Doelman Cedric Van Duyse (operatieve ingreep) is, net als Abdoulie Jeng en Exauce W. Mobutu (beiden geblesseerd) out voor de rest van dit seizoen.

2P Voetbal – Vrasene: Mitchel Maes, Van Spittael, Van De Vyver, Tachelet, Cheikh komen dit seizoen niet meer in actie. Ook nu zondag zullen enkele jeugdige spelers ervaring opdoen met het oog op volgend seizoen.

2P Voetbal – SVE Bazel: Francis De Lamper viel donderdag uit met spierletsel. Zijn seizoen zit er op. Ook Salim Bas (kraakbeenletsel knie) is het afwachten. Zef Struylaart is geschorst. Verbert en De Winter zijn nog steeds out. Enkele jonge U21’ers komen bij de kern.

Korte berichten: 3P voetbal

3P Voetbal – VKS Hamme-Zogge: D’Heer en Rottier (beiden geblesseerd) zijn niet inzetbaar.

3P Voetbal – Robur: Yenthe De Cock (ligamenten), Robin Coppieters (achillespees), Chiel Berchmoes (net uit gips), Jordy Verleyssen (verrekking) zijn geblesseerd. Mich Van Hoey heeft het lopen hervat. Joppe Gobel en Rune Thierens (eindreis school) zijn niet inzetbaar.

3P Voetbal – SKL Doorslaar B: Kenji Desante en Simon Van Bocxlaer zijn uit voor de rest van het seizoen. Bjorn Everaert is fit en Kyle De Kimpe traint terug met de groep

Korte berichten: 4P voetbal

4P Voetbal –  FC Hoogeinde: Brian De Dobbelaer(blessure) en Yannick Van Mullem (wereldreis) zijn er niet bij komende zondag.

4P Voetbal –  FC Hoogeinde: Dylan Van Hese heeft zijn contract verlengd. Arthur Cauwenbergh is een beloftevolle doelman van 17j, komt over van KFC Vrasene. Muhammed Dambelly 26 jarige middenvelder komt over van reeksgenoot KSC Lokeren Temse B