Dankzij het doelpunt van Timmy Schippers op het veld van Melsele B en het verlies van Robur op SV Blauw Wit komt Klinge opnieuw aan de leiding. Ze hebben alles in eigen handen om volgende week de titel in derde provinciale E te pakken. Voorwaarde is wel dat ze de klip van Bosdam Beveren kunnen omzeilen.

De mannen van KSK Klinge. Foto: RV.

“Ik vond dat Melsele bijzonder gretig aan de wedstrijd begonnen is” stelt Timmy Schippers. “Zij brachten technisch voetbal en voetbalden superieur, evenwel zonder echt gevaarlijk te zijn. Ook langs onze kant waren er kansen op de counter, maar de rust werd gehaald met een brilscore.”

“We zijn na de rust gretiger uit de kleedkamers gekomen en zijn er ingeslaagd om hen terug te drukken. Dit alles resulteerde langs beide kanten nochtans in een aantal kansen. Met nog een tiental minuten op klok kon ik een voorzet binnen het kader trappen. Gelukkig ging die binnen, met een enorme ontlading tot gevolg.”

“Zoals al meermaals is gezegd hadden we niet de ambitie om kampioen te spelen. Een top vijf plaats zag iedereen wel haalbaar. Trouwens als je naar onze resultaten kijken dan denk ik we terecht meedraaien in de titelstrijd.”

“De sterkte van deze ploeg is de vriendschap en de wil om op het veld te vechten voor elkaar. Op zich zie ik ons volgende week wel een positief resultaat halen, maar één ding is zeker een gretig Bosdam zal ons dit zeker niet cadeau doen. Het zal trouwens ook een blij weerzien met onze ex, maar ook toekomstige speler Alessandro Vertenten.”

“Ik heb alvast voor volgende week maandag en dinsdag twee vakantiedagen ingepland. Hoe dan ook is het seizoen meer dan geslaagd voor ons. Volgende week kan mogelijks de kers op de taart zijn voor ons.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KSK Klinge