Ook in het korfbal is bij KC Temse het doek gevallen over de competitie. Om nog enigszins kans te maken om ook volgend seizoen in de Topleague actief te zijn moest KC Temse het voorbije weekend, in eigen huis, winnen van Kwik. Niettegenstaande er, zeker in de tweede helft meer in zat werd het een 14-16 nederlaag.

Het team van KC Temse. Foto: RV.

“Ik vind dat er tegen Kwik zeker meer in zat” blikt Paulien Ryckx terug. “Na een moeizame eerste helft, waarbij het bij de rust 5-9 stond, kwamen we in de tweede helft heel wat beter in de wedstrijd. Op enkele minuten voor het einde van de wedstrijd stond het zelfs 14-14. Het is jammer maar zoals al vaker is gebeurd dit seizoen zijn we er niet ingeslaagd om het af te maken.”

“De laatste plek in het klassement zorgt uiteraard voor teleurstelling, maar dit is zeker niet het einde. We gaan hard blijven verder werken en kunnen bovendien rekenen op versterking vanuit onze eigen jeugd. Men mag er zeker van zijn dat we er vol zullen voor gaan om volgend seizoen terug aan de weg naar de Topleague te werken.”

Korfbal –Topleague – KC Temse