Bij KFC Vrasene zijn de voorbereidingen op de nakende competitie van start gegaan. Op 30 juli wordt de aftrap gegeven voor de Hofman Cup, met de thuismatch tegen de buren van KSK Kieldrecht. In het eerste weekend van september wordt dan de competitie op gang getrapt met de uitwedstrijd op H. Sinaai.

Killian Vereecken (KFC Vrasene). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Inmiddels zit onze eerste training erop en kan er terug begonnen worden met de voorbereiding op de nieuwe competitie” klinkt het bij Killian Vereecken. “Volgende week nemen we het in de Hofman Cup dan op tegen Kieldrecht. Of het nu een gewone oefenmatch is of een wedstrijd voor de Hofman Cup dat maakt op zich weinig verschil. In de voorbereiding moeten we van elke wedstrijd gebruik maken om de nieuwe jongens in te passen, conditioneel in orde te geraken en om bepaalde lijnen qua spel er in krijgen. Het is dan ook mooi meegenomen dat we uitkomen tegen een goede tegenstander.”

“Zoals al meerdere jaren is tweede provinciale C een mooie reeks, met tal van ploegen uit de omgeving. Bovendien komt er met KFC Moerbeke alweer een goede tegenstander uit de regio bij.”

“Om de competitie mee te beginnen is H. Sinaai al direct een zware verplaatsing. Het is trouwens een ploeg die het vorig seizoen uitstekend heeft gedaan. Zoals vele jaren is het ook nu onze ambitie om top vijf te halen. Dat is wat we meteen moeten duidelijk maken. We gaan dan ook, op Sinaai, vol voor de drie punten.”

Trainer: Bryan Bultheel (T1), Gert Huyghe (T2), Jan Vertenten (KT)

IN: Anton Van Britsom (Doorslaar A), Robbe Scheerders (SKN Sint-Niklaas), Zidane De Roover (SKN Sint-Niklaas), Jonas Temmerman (SKN Sint-Niklaas), Arne Maes (Vrasene), Michael De Wilde (Vrasene), Remco Van der Sanden (Kruibeke), Thibo Schepens (Kallo), Michiel Lammens (Sinaai), Maxime Depraetere (Mortsel), Lander Wuytack (Haasdonk), Jens Konrad (vrije speler), Victor Mendonck Aranha (USA)

UIT: Alex Van Olmen (Bosdam), Tim Vertongen (Kemzeke), Michael Maes (Sp. Waasmunster), Mitchel Maes (Sinaai), Jari Engels (Meerdonk), Seppe Engels (Meerdonk)

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KFC Vrasene