Voor FC Lebbeke zit de Bekercompetitie erop. Zondagnamiddag kwamen ze kort voor het halfuur op achterstand. Zelf creëerden ze wel een aantal kansen, maar de bal wilde voor de Lebbekenaars niet tegen de netten. Het werd uiteindelijk een 1-0 nederlaag op het veld van US Rebcquoise. Het wordt nu uitkijken naar de openingsmatch van de competitie op 30 augustus tegen SK Londerzeel.

Jonas Aeyels (FC Lebbeke). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik kijk eigenlijk met een dubbel gevoel terug naar onze bekerwedstrijd” aldus doelman Jonas Aeyels. “Naar mijn gevoel hadden we die match altijd naar onze hand moeten zetten. Ondermeer op hoekschop kregen we een paar goeie mogelijkheden maar de bal wou er niet in. Bovendien was het door het slecht veld ook niet makkelijk om goed voetbal te brengen. Hierdoor konden we ook niet in ons spel komen.”

“Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uitkijkt naar onze eerste competitiematch, met toch wel een leuke openingsaffiche” blikt Jonas Aeyels vooruit. “Voor ik bij FC Lebbeke speelde heb ik namelijk nog bij SK Londerzele gespeeld. Die match tegen is voor mij dan ook altijd wel speciaal. Ik hoop natuurlijk dat we de competitie thuis kunnen starten met een driepunter. Dat zou al direct goed zijn voor het vertrouwen.”

Voetbal – 2de afdeling B (M) – FC Lebbeke