Bosdam Beveren pakte op het veld van SK Sint-Niklaas B de drie punten na een 1-4 overwinning. Met zijn drie goals kleurde Gianni Peeters de wedstrijd.

Bosdam Beveren pakte zijn eerste driepunter van het seizoen. Copyright: RV

“Het voelt super om de ploeg te helpen om de drie punten in de wacht de slepen” aldus een enthousiaste Gianni Peeters. “Het feit dat we deze wedstrijd winnen door vechtlust en wilskracht geeft natuurlijk vertrouwen. Het gevoel zat meteen goed, iedereen was gefocust en stond super scherp. Rond het halfuur hebben we de score geopend en vlak voor de rust hebben we deze verdubbeld. Dat gaf vertrouwen en we zijn dan ook, na de rust, scherp uit de kleedkamers gekomen. We zijn blijven knokken en al snel stond het 0-3. Vanaf dat moment was het vechten voor elkaar en de kop ervoor gooien. We zijn scherp blijven spelen tot de laatste seconde en uit een mooie combinatie heeft Roy Van Echelpoel dan nog een vierde keer gescoord. Zo konden we onze eerste driepunter binnenhalen.”

“We zijn niet super aan de competitie gestart” gaat Gianni Peeters verder. “We kwamen op Lokeren-Temse B niet verder dan één punt. Daarna hebben we verloren tegen Haasdonk B. Maar vanaf nu is het vooruit blijven gaan, blijven werken en doen wat we graag doen namelijk ‘voetballen’. Ik ben ervan overtuigd dat we over een zeer sterke ploeg beschikken. Het is dan ook onze ambitie om beter te doen dan onze achtste plaats van vorig seizoen. Voor mij staat het voetbalplezier op de eerste plaats en daar kom ik bij Bosdam zeker niks te kort. We zijn een geweldige groep en ik ben zeer blij dat ik daar deel mag van uitmaken.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Bosdam