Basics Melsele werd vroeger dan verwacht uitgeschakeld voor de Beker van België. Het wordt uitkijken naar de openingsmatch van de nieuwe competitie van aanstaande zondag. De Melselenaars staan met de uitwedstrijd naar Guco Lier alvast voor een allesbehalve makkelijke uitwedstrijd.

Jens Bouckaert (BBC Basics Melsele).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is een gegeven dat uitspelen op Guco Lier altijd moeilijk is” stelt Jens Bouckaert. “We zullen vooral moeten omgaan met de defensieve druk. Ik verwacht mij alleszins aan een harde match.”

“Als ik terugblik op onze voorbereiding dan is het duidelijk dat die niet altijd even goed was. Het ging teveel met ups-and-downs en er zat te weinig constante in de prestaties. Al wil ik daar direct aan toevoegen dat onze laatste oefenwedstrijden beter waren.”

“De uitschakeling voor de Beker van België was inderdaad een kleine teleurstelling in aanloop naar de competitie. Al moet ik zeggen dat ik me de resultaten daarvan niet veel aantrek, ik kijk vooral uit naar de start van de competitie nu zondag. Het is die wedstrijd die telt. We zullen er als groep klaar voor moeten zijn.”

“Wat onze ambities betreft is het ons doel om zo hoog mogelijk te eindigen. We gaan er zeker en vast alles aan doen om mee te dingen naar de prijzen.”

Basketbal – Top Division Men 1 (M) – BBC Basics Melsele