Na vier wedstrijden heeft het vrouwenteam van VC Gimm-e Waasland Kruibeke A vijf punten gesprokkeld. Er werd tweemaal gewonnen en tweemaal verloren. Jeroen Muyldermans is dan ook niet onverdeeld tevreden met het resultaat van zijn team. Vanavond ontvangen ze in eigen huis het nummer drie VC Lede.  

Coach Jeroen Muyldermans (VC Gimm-e Waasland Kruibeke A (v)). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Ik kijk een beetje met gemengde gevoelens naar onze seizoenstart” luidt het bij de Kruibeekse coach Jeroen Muyldermans. “Het gaat nog iets te wisselvallig op de matchen. Zo zijn we vorige week tegen VDK Gent C door het oog van de naald gekropen. Door te blijven knokken en werken voor elke bal ging het van 2-0 achter naar 2-3 winst. De week daarvoor was zowel de match als het resultaat een domper. We hadden toen kansen om met 3-0 te winnen maar door de hoge foutenlast bleven we achter met lege handen.”

“Eerlijk gezegd beschouw ik de match van vanavond tegen Lede als zeer moeilijk” gaat Jeroen Muyldermans verder. “Zij beschikken over heel wat gestalte en kracht. Naar mijn gevoel zijn zij één van de betere ploegen van de reeks. We zijn dus duidelijk de underdog, maar dat is misschien wel de positie die ons het beste ligt. Je mag er zeker van zijn dat als we iets kunnen rapen, we dat met beide handen zullen grijpen.”

“Het is onze doelstelling om een probleemloos seizoen te spelen en niet in degradatiegevaar te komen” stelt Jeroen Muyldermans. “Het zal ongetwijfeld elk weekend spannend zijn. Ik denk dat we een competitie hebben met gelijkwaardige ploegen. Het klinkt misschien cliché maar iedereen kan winnen, maar ook verliezen van elkaar.”

Volleybal – Promo 1 (V) – VC Gimm-e Waasland Kruibeke A