SKL Doorslaar moest de voorbije speeldag, op het veld van SVE Bazel, vrede nemen met een 0-0 gelijkspel. Leider H. Sinaai profiteerde hiervan om in het klassement verder uit te lopen, zodat de kloof op dit moment vier punten bedraagt. De mannen van Stefan Van Dender ontvangen de volgende speeldag Sparta Waasmunster.

9/10/2022; Doorslaar; © Geert De Rycke; Voetbal mannen ; SKL Doorslaar coach Stefan Van Dender – KV Sint-Gillis

 “We zijn aan het seizoen gestart met een gezonde ambitie, maar zonder onszelf druk op te leggen” klinkt het bij Stefan Van Dender. “Op het veld van Bazel lag het tempo te laag om een goed georganiseerde thuisploeg uit verband te kunnen spelen.”

 “Ik ben ervan overtuigd dat ons tegen Sparta Waasmunster een vrij moeilijke wedstrijd te wachten staat” gaat Stefan Van Dender verder. “Het is een ploeg die op verplaatsing al tweemaal de nul heeft kunnen houden. Als het moet kunnen ze een resultaat spelen. Vermits we thuis spelen moeten we proberen om resoluut voor de drie punten te gaan.”

“ Ik ben ervan overtuigd dat dit een seizoen wordt waar veel ploegen van elkaar punten gaan afsnoepen” aldus Stefan Van Dender. “Voor velen is het misschien een verrassing, maar voor mij is H. Sinaai de favoriet in onze reeks. We hebben er in de voorbereiding tegen gespeeld. Wees maar zeker het is een goed geheel en heeft heel veel kwaliteit in huis.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – SKL Doorslaar