Robur mag gerust spreken van een geslaagde competitiestart. In de acht gespeelde wedstrijden trokken ze zesmaal aan het langste eind. Gisteravond wonnen ze, dankzij een vroeg doelpunt van Yente De Cock, met 0-1 op het veld van Bosdam. Het was meteen ook de derde wedstrijd op rij dat doelman Jordy Verleysen zijn netten ongeschonden wist te houden.

Jordy Verleysen (KVK Robur).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Na onze overwinningen tegen Baasrode en Rupelmonde wisten we dat met Bosdam, ons een veel stuggere tegenstander te wachten stond” luidt het bij doelman Jordy Verleysen. “Er was niet veel te merken van het feit dat ze maar zes punten hebben. Bosdam speelde met veel energie en veel loopwerk, daar stelden we een sterk blok tegenover. Op twee situaties na hebben we geen enkele kans weggegeven.”

“Toen Anton De Maeyer na amper tien minuten wedstrijd een crossbal verstuurde wist Yente De Cock, met een klein solootje, de bal tegen de netten te trappen. Volgend weekend spelen we in eigen huis tegen Hoogeinde. Het zal veel scherper moeten en er zal beter moeten gespeeld worden dan gisteravond tegen Bosdam. Met Van der Stighelen beschikken ze trouwens over een zeer vlot scorende spits. We zullen dus op onze hoede moeten zijn. Het is trouwens onze ambitie om elke wedstrijd te winnen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KVK Robur