Na het ontslag van Bart Verhulst als T1 van KAV Dendermonde moest de club op zoek naar een nieuwe trainer. Deze hebben ze inmiddels in eigen huis gevonden.

Logo KAV Dendermonde (RV).

“We hebben de afgelopen week gesprekken gevoerd met vier kandidaten” aldus Kris Verberckmoes. “Uiteindelijk is er witte rook en hebben we Kristof De Zutter aangesteld als onze nieuwe T1. Kristof is onze keeperstrainer en groeit nu door naar T1. Hij heeft in het verleden de club al occasioneel gecoacht als T1. Hij kent de club zeer goed en ligt goed bij de spelersgroep.”

“Deze opdracht komt een beetje uit de lucht vallen” klinkt het bij Kristof De Zutter. “Het is een mooie opportuniteit waar ik met veel enthousiasme naar uitkijk . De belangrijkste opdracht is regelmaat in ons spel en de resultaten brengen. Hierin is een duidelijke en efficiënte spelvisie belangrijk. We moeten voorlopig niet naar de stand kijken, maar vooral vrij spelen en proberen evolueren als team. Het bestuur verwacht natuurlijk inzet en mentaliteit maar ik weet ook dat de heropbouw van deze mooie club met vallen en opstaan gepaard gaat. Maar het team en ikzelf en iedereen in de club zullen elke week hard werken om KAVD terug op de kaart te zetten.”

Voetbal – 3de provinciale E(M) – KAV Dendermonde