Op de laatste speeldag van 2022 heeft VKS Hamme-Zogge fel uitgehaald. De Zoggenaars wonnen met maar liefst 7-0 van Ol. Rupelmonde. 

Khaled Oulichki (VKS Hamme-Zogge). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We hebben vorige week onder toch wel bijzondere omstandigheden, zijnde een bevroren veld, toch wel deftig getraind” klinkt het bij Khaled Oulichki. “Daar zagen we ook dat sommige van onze spelers niet al teveel last hadden van het harde terrein. Dat merkte je ook al direct bij de start van de wedstrijd tegen Rupelmonde. We domineerden het spel met veel balbezit, mooie combinaties en doelpunten. We zijn op geen enkel moment in de problemen gekomen, de 7-0 had zelfs nog opgedreven kunnen worden. De coach had er ook op gehamerd dat het belangrijk was om de winterstop in te gaan met een overwinning en het jaar af te sluiten met een goed gevoel. En dat hebben we ook gedaan.”

“Ik ben alleszins heel tevreden over onze heenronde, zeker als je ziet waar we vorig seizoen zijn geëindigd. De ploeg heeft een grote stap voorwaarts gezet. Ik denk dat op het einde van het seizoen Rangers Opdorp, FC Moerbeke en Robur samen met ons de top vier zullen vervolledigen en dat Buggenhout en Overmere gaan vechten voor de vijfde plaats. Hoe dan ook een top vijf plaats blijft onze ambitie, al begin ik toch wat hoger te mikken. Ik voel dat we met deze groep echt iets speciaals kunnen doen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge