De dames van HRS Haasdonk toonden zich de voorbije speeldag sterker dan hun opponenten van Jago Sint-Amandsberg. De Wase dames wonnen met 3-1 en doen in het klassement haasje over.

De dames van HRS Haasdonk trekken de winterstop in met een overwinning. Foto: RV.

“Sint-Amandsberg bleek een waardige tegenstander te zijn, in het klassement posteerden ze voor de match net voor ons” luidt het bij Thalia Baetens. “Een overwinning betekende dan ook dat we over hen zouden springen naar de vierde plaats. Vermits het bovendien de laatste match voor de winterstop was, waren we dubbel gemotiveerd om de punten thuis te houden.”

“We waren overwegend in balbezit en na een doelpunt van Pauline De Loose scoorden we nog een tweede keer via Eline Van Bockhaven. In de tweede helft prikte Emma Caluwé er nog ééntje tegen de netten en kon onze tegenstander nog enkel de eerredder scoren. Het was absoluut een verdiende overwinning, waarmee onze opdracht geslaagd is.”

 “Na ons succesvol seizoen, van vorig jaar, met de kampioenstitel doen we nu een reeks hoger ook mee in de bovenste rangen van de tabel. We hebben het gevoel dat we alle ploegen rondom ons in de rangschikking aankunnen. Enkel koploper Drongen lijkt een moeilijke noot om te kraken. Ons doel, en ook dat van onze trainer Roy Vriesacke,r is dat we zeker onze top vijf plaats bewaren. Uiteraard willen we ook onze trouwe supporters verwennen met mooi voetbal.”

Voetbal – 2de provinciale (V) – HRS Haasdonk