In de laatste wedstrijd voor de winterstop heeft Svelta Melsele B zwaar uitgehaald tegen FC Baasrode. Met doelpunten van Jarne De Caluwé (2), Norick De Cleene (2), Timon Malfroy en Tor Van Moere won het met 0-6. Hierdoor staan ze op de zesde plaats in het klassement, op slechts twee punten van het nummer twee Robur.

Logo Svelta Melsele (RV).

“We waren op Baasrode goed van start gegaan, maar hebben daarna even wat gesukkeld” aldus Jarne De Caluwé. “Gelukkig hebben we op tijd de ploeg terug op de rails gekregen. Als je naar de resultaten van deze competitie kijkt dan is dit toch wel een knotsgekke competitie. Het klinkt cliché, maar iedereen kan van iedereen winnen.”

“We hopen na de jaarwisseling nog een mooie reeks neer te zetten, we zijn alvast goed aan de terugronde begonnen. Het is nu aan ons om dit vast te houden en die lijn door te trekken. Op die manier hopen we dan een ticket voor de eindronde te bemachtigen.”

“Als ploeg ambiëren we om in 2024 te promoveren. Daar zijn we wel afhankelijk van hetgeen onze ploeg in eerste provinciale doet, waar wij desgevallend spelen hangt dus van hun prestaties dit seizoen af.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Svelta Melsele B