Na de zware nederlaag tegen Bazel won FC Sint-Niklaas met 2-1 van KAV Dendermonde. Voor de thuisdoelpunten zorgden Conteh Bockarie en Cedric Verhulst. Dendermonde redde de eer via Neal Wauters. We vroegen kapitein Marvin Trentels om een reactie.

Logo FC Sint-Niklaas (RV).

“Niettegenstaande we tegen Bazel, na onze vier op zes, met een goed gevoel aan de aftrap verschenen, was deze match voor iedereen een zware teleurstelling” klinkt het bij Marvin Trentels. “Bazel bleek een klasse sterker te zijn, kortom we werden terug met onze beide voeten op de grond gezet.”

“Dit betekende dat we tegen Dendermonde iets recht te zetten hadden. Deze overwinning was er één van het ganse team, zowel de mensen op als naast het veld. Op uitzondering van de gelijkmaker hebben we niet veel kansen weggegeven. Het grootste deel van de wedstrijd hadden we dan ook de controle over het gebeuren.”

“Op een assist van mezelf wist Cedric Verhulst de 2-1 te scoren, dit deed enorm veel deugd. De ontlading was dan ook enorm groot. Dit bewijst dat in de ploeg alle neuzen in dezelfde richting wijzen.”

“De start van het seizoen was zeker geen evidentie, temeer we niet alleen een reeks hoger speelden maar ook doordat er veel nieuwkomers moesten ingepast worden. Het was dan ook vrijwel onmogelijk om in september al een typeploeg te kunnen opstellen. Er wordt nu gewerkt aan het bouwen van een sterk geheel. We zijn er dan ook van overtuigd dat we in de terugronde meer punten gaan pakken. Na onze promotie uit vierde beschouwen we dit jaar als overgangsjaar.”

“Het is de bedoeling om geleidelijk aan te gaan werken naar volgend seizoen toe. We willen absoluut een vervolg breien aan onze overwinning uit de eerste match van de terugronde, daar gaan we na de winterstop, als team, dan ook heel hard voor werken.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – FC Sint-Niklaas