Na het verlies tegen Kruibeke en Kieldrecht won Heikant Zele vorig weekend met 1-3 op het veld van het nummer twee Juventus Schoonaarde. Ook zij kunnen bijgevolg met een positief gevoel de winterstop ingaan. Bij aanvang van het seizoen werd Heikant steevast genoemd bij het kransje favorieten. Het wordt uitkijken of ze na de jaarwisseling hun puntentotaal voldoende kunnen opvijzelen.

Logo Heikant Zele (RV).

“Die overwinning op het veld van Schoonaarde heeft enorm veel deugd gedaan” aldus Wannes Van de Weghe. “Ik vond het bovendien een heel goede prestatie van gans het team. Die overwinning was ook meer dan verdiend en op die manier ga je dan toch met een beter gevoel de winterstop in.”

“Qua puntentotaal denk ik dat iedereen toch op iets meer punten gehoopt en gerekend had. Dat neemt niet weg dat alles nog vrij dicht bij elkaar staat. We hebben dit seizoen al redelijk wat pech gehad, maar een echte verklaring voor het feit dat we iets minder punten hebben dan verhoopt  heb ik niet echt. Na de winterstop is alles nog mogelijk.

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Heikant Zele