Na een weekend zonder competitie ontvangt Svelta Melsele de buren van KSK Beveren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een topper van te maken, bovendien hebben beide teams geen geheimen voor elkaar.

Coach Mathias Smet (Svelta Melsele). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik verwacht mij zaterdagavond aan een open wedstrijd met twee ploegen die willen voetballen en willen winnen “ stelt Mathias Smet. “Ik verwacht van ons kant een gezond revanche gevoel na de verloren derby in het Freethielstadion. In die match hebben we ons waar gezicht niet kunnen laten zien, maar dat was ook de verdienste van de tegenstander.”

“Wij willen de lijn van thuisoverwinningen graag doortrekken. Na een fantastische tweede periode durven we naar boven kijken in het klassement. We moeten er ons wel van bewust zijn dat we moeten blijven winnen als we onze ambitie kracht willen bijzetten.”

“De resultaten in de zogenaamde ‘toppers’, zullen bepalen wie er tot de laatste dag meespeelt voor de titel en wie vrede zal moeten nemen met een ereplaats. Het is op dit moment zeer moeilijk om een uitspraak te doen over de top drie. Ik denk dat er nog heel wat ploegen in aanmerking komen en dat er spanning tot op het einde van de competitie zal zijn.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Svelta Melsele A