Morgenavond belooft het in sporthal De Sportstek in Stekene een leuke avond te worden. De heren van Vamos Stekene A spelen een topwedstrijd tegen het derde geklasseerde Brabo Antwerp VT. Er worden heel wat supporters verwacht, maar ook heel wat sponsors en vips.

Jiri Vermeulen (Vamos Stekene heren A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We behaalden na Nieuwjaar al vijf overwinningen op rij. In de stand vertaalt zich dat in een mooie vijfde plaats”, zegt Vamos-coach Jiri Vermeulen. “Als coach kan ik alleen maar fier zijn op mijn groep. Niet alleen vanwege het resultaat, maar minstens evenveel om de goesting die elke speler toont om iedere week beter te worden. Jonge gasten zoals Wannes De Buyser, Kyan Vercauteren en Timo Santy laten hun gretigheid zien. En ze stelen met hun ogen van de meer ervaren spelers in de groep. De ervaring van onder meer Tim De Gruyter, Dries Van Linden, Jente De Keyser en Wim Backaert zorgen op de juiste momenten voor de rust en het overzicht.”
“Voor de confrontatie tegen Antwerpen, één van de topploegen in onze reeks, organiseert onze club een sponsorevent met tal van vips. Daarnaast worden er ook heel wat supporters verwacht. Op sportief vlak hebben we tegen een fysiek en zeer sterk Brabo Antwerp VT maar één opdracht. We gaan met veel grinta en spelvreugde van het eerste tot het laatste punt laten zien dat we uitgaan van onze eigen sterktes. Onze opponent zal het ons moeilijk maken met hun servicedruk en aanvallend geweld. Maar omgekeerd gaan we dit ook trachten te doen. We kennen onze kwaliteiten en willen de match zelf in handen nemen. Het zal geen gemakkelijke maar wel een boeiende opdracht worden. Naast onze wedstrijd zijn er ook nog enkele andere thuiswedstrijden gepland. Het volleybal leeft in Stekene, wat zeer fijn is om te zien”, besluit Vermeulen.